Yolda kalan vatandaş benzin zammına isyan etti

Osmaniye Kadirli’de Vatandaşlar Benzin Zammına Tepkili

Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde benzin zammına vatandaşlar tepki gösterdi. Aracının bittiği için yolda kalan vatandaş, “Benzine zam gelmiş yine, her zamanki gibi. Bizim böyle durumumuz ne olacak? Bu genç yaşta böyle araba mı iteceğim? Böyle bir kilometre yerden beri araba itiyorum arkadaşlarla, vatandaşlar sağ olsun yardım ettiler. Ben benzin alacak durumda değilim artık. Depoyu bu zamana kadar dolduramadım böyle devam ederse hiç dolduramayacağım. Bu gidişle arabayı da satmayı düşünüyorum. Benzin alamadıktan sonra arabaya binmenin bir anlamı yok.” şeklinde konuştu.

“Zamlı Maaşı Almadan Zam Geldi”

Emekli bir vatandaş, “Benzine zam geldi ne diyeceğiz, alamıyoruz. Arabaya binemiyoruz. Günde zam, günde zam… Daha fark almadan günde zam, başka bir şey yok ki. Emekliyim parayı daha almadık, parayı almadan zam geldi. Arka arkaya iki sefer, üç sefer zam geldi. Arabaya biner halimiz kalmadı, mecbur satacağız ya da yürüyeceğiz.” diye belirtti.

“Ne Alırsan Al Hep Vergi”

Bir vatandaş ise şunları söyledi: “Hep vergi. Zenginlere veriyor, fakirlerin sırtından alıyor. Ne alırsan al hepsi vergi. Devlet fakirlere yüklüyor her şeyi. Fakirlere yüklüyor işte zam geliyor hep vergi. Çocuklar yardım ederse alıyoruz yoksa yok. Çocuklar para verirse gazı, benzini alıyorum yoksa alamam.”

Related Posts

Baykar, İtalyan havacılık devi Piaggio Aerospace’i satın aldı

Baykar’ın, 140 yıllık İtalyan havacılık devi Piaggio Aerospace’i satın alma süreci tamamlandı.

Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy, Alman Bakan Wadephul ile görüştü

Almanya Dışişleri Bakanı Johann Wadephul, göreve geldikten sonra Ukrayna’ya gerçekleştirdiği ilk ziyarette, Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy ile görüşerek, yeni IRIS-T hava savunma sistemlerinin tedarik potansiyelini ve ortak silah üretimini ele aldı.

Kripto kullanıcılarını hedef alan yeni bir dolandırıcılık yöntemi tespit edildi

Kaspersky, Ethereum kullanıcılarını kripto işlem ücreti ya da gaz ücreti iadesi vaadiyle hedef alan yeni dolandırıcılık siteleri tespit etti.

CHP kurultayının iptali davası bugün görülüyor

Mutlak butlan isteminin damga vurduğu dava sürecinde Kılıçdaroğlu, “ilan edilirse geri dönerim” demişti, Özel ise “Allah kimseyi düşürmesin” diyerek yanıt vermişti.

Haydut İsrail’den Suriye’de peş peşe baskınlar: Alıkoyup kaçırdılar

İşgalci İsrail ordusu, Suriye’nin güneyinde “silah deposu” olduğunu iddia ettiği bazı noktalara baskın düzenleyerek alıkoyduğu kişileri kaçırdı.

4 çocuklu çift, otizmli Fırat’a aile oldu

Ankara’da 4 çocuklu Tuğba (40) ve Ahmet Üresin (51) çifti, 2021 yılında 9 aylıkken Fırat’a koruyucu aile oldu. Şu anda 5 yaşında olan Fırat Üresin, 1,5 yaşındayken otizm tanısı aldı. Tanı konulmasının ardından ailede tüm ilgi Fırat’a yöneldi.