Samsun’da Ağabeyini Bıçaklayarak Öldüren Genç Tutuklandı

Samsun’da kanser hastası annesini darbeden ağabeyini bıçaklayarak öldürmek suçundan yargılandığı mahkemece 10 yıl hapis cezasına çarptırılıp tahliye olan şahıs, cezası kesinleşince polis tarafından yakalanarak cezaevine teslim edildi.

Olay, Atakum ilçesinin İstiklal Mahallesi’nde 31 Ocak 2023 tarihinde 17 yaşında olan T.S., evlerinde annesi Gülhatun S.’den para ve sigara isteyen ağabeyi Ali Kenan S.’nin (31) “Bu kadını öldüreceğim” diye bağırdığını ve annesinin feryadını duyunca, eline bıçak alıp annesinin yardımına koşmuştu. Ağabeyinin annesini yumrukladığını gören T.S., annesini kurtarmak için ağabeyini 7 yerinden bıçaklamıştı. Ali Kenan S., kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmiş, Gülhatun S. ise darp sonucu kafasından yaralanmıştı.

T.S., polis tarafından gözaltına alınıp Samsun Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi. Çocuk Şube Müdürlüğündeki işlemleri tamamlanan T.S., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Kavak Çocuk ve Gençlik Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna gönderildi. Samsun 4. Ağır Ceza Mahkemesinde yargılanan T.S.’nin ‘nefsi müdafaa şartları altındaağabeyiniöldürdüğü’ kanaatine varılarak oy çokluğuyla beraatına ve tahliyesine karar verildi.

Duruşma savcısı dava dosyasını istinaf mahkemesine taşıdı ve mütalaası doğrultusunda lise öğrencisinin cezalandırılmasını istedi. Samsun Bölge Adliyesi 1. Ceza Dairesinde görülen davada tahrik indirimlerini de uygulayarak T.S. ağabeyini öldürmek suçundan 10 yıl hapis cezasına çarptırdı ancak tutuklanmadı. Cezasının kesinleşmesinin ardından T.S. hakkında yakalama kararı çıkartıldı.

“Alt soydan akrabayı kasten öldürme” suçundan 10 yıl kesinleşmiş hapis cezası ile aranan T.S., Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı. Bugün Samsun Adliyesine sevk edilen T.S., tutuklanarak Samsun T Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi. – SAMSUN

Related Posts

Gazanfer Özcan’ın torunu Tarık Ündüz’den oğluyla ilk poz

Merhum sanatçı Gazanfer Özcan’ın kendisi gibi oyuncu torunu Tarık Ündüz, kısa bir süre önce baba oldu. Büyük mutluluk yaşayan ünlü isim, oğluyla ilk pozunu paylaştı.

Gazze’de beş gazeteci öldürüldü, İsrail ordusu Al Jazeera muhabiri Enes El Şerif’i doğrudan hedef aldıklarını duyurdu

Gazze’de beş gazeteci öldürüldü, İsrail ordusu Al Jazeera muhabiri Enes El Şerif’i doğrudan hedef aldıklarını duyurdu

Balıkesir Sındırgı’daki 6,1 büyüklüğündeki depremin ardından Naci Görür’den ilk açıklama

Marmara ve Ege Bölgesi, merkez üssü Balıkesir’in Sındırgı ilçesi olan 6,1 büyüklüğündeki depremle sarsıldı. Prof. Dr. Naci Görür depremin ardından ilk değerlendirmesini ntv.com.tr’ye yaptı.

100 çocuk açlıktan öldü

Yeni Şafak Gazetesi’nin 11 Ağustos 2025 tarihli birinci sayfasında yer alan manşet ve haberler… Türkiye Afrika’da yükselen aktör Türkiye, 2000’lerin başında hayata geçirdiği ‘Afrika Açılımı’ ile kıtada diplomasi, ekonomi, kültür, eğitim, insani …

Sakarya’da Yük Düşmesi Trafiği Tehlikeye Attı

Kamyon sürücüsü yükünü kapatmadan yola çıktı, malzemeler düşerek sürücülere zor anlar yaşattı.

Donduruculu kamyonda göçmen faciası: Hipotermi geçirdiler

Fransa’da donduruculu bir kamyonun arkasına gizlice binen kaçak göçmenler, içeride mahsur kaldı. Yardım çığlıklarını duyan başka bir şoförün müdahalesiyle kurtarılan göçmenlerden dört kişi hipotermi geçirerek hastaneye kaldırıldı.