Polislerin yerini paylaştığı iddia edilen 11 kişi yakalandı

Anamur’da Mobil Mesajlaşma Gruplarında Polis Uygulaması Paylaşan 11 Şüpheli Yakalandı

Mersin’in Anamur ilçesinde, mobil mesajlaşma uygulamalarında polis uygulamaları ve denetimlerin yerlerini paylaştığı iddia edilen 11 şüpheli gözaltına alındı.

Anamur İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, mobil mesajlaşma gruplarında uygulama ve denetim yerlerinin paylaşılmasıyla ilgili çalışma başlattı. Ekipler, uygulama ve denetimlerin fotoğraf ve görüntülerini çekip, konumunu gruptan paylaştığı tespit edilen zanlıların kimliklerini belirleyerek operasyon düzenledi.

Operasyon kapsamında, grupları kuranlar da dahil olmak üzere 11 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Yurt dışına çıkış yasağı tedbiri uygulanarak serbest bırakıldı.

Related Posts

Estonya’dan Rusya’ya gölge filo müdahalesi

Estonya Dışişleri Bakanı Margus Tsahkna, Baltık ülkesi hava sahasında yaşanan gerginliği duyurdu. Tsahkna, Rus ordusuna ait bir savaş uçağının Estonya hava sahasını yaklaşık bir dakika boyunca ihlal ettiğini belirtti. Olay, Estonya donanmasının …

Tuncer Bakırhan, korucularla ilgili sözleri için özür diledi: Yanlış ifade edilmiş olabilir, bir kastım yok

Tuncer Bakırhan, korucularla ilgili sözleri için özür diledi: Yanlış ifade edilmiş olabilir, bir kastım yok

Market sahibini oyalayan hırsızlar içkileri böyle çaldı

Antalya’nın Muratpaşa ilçesinde markete gelen 3 kişi, kasada duran Lütfiye Şallı’yı (65) oyalayarak, 4 bin lira değerindeki 2 şişe içkiyi çantalarına koyup uzaklaştı. Marketi açmaya korktuğunu belirten Şallı, “Beni kandırıp içkileri çalmışlar. ‘Bir daha gelirler mi’ diye dükkana korkarak geliyorum” dedi.

Barış hala mümkün mü? Aksayan görüşmeler bugün devam edecek

Putin’in İstanbul’daki barış zirvesine katılmayı reddetmesi, müzakereleri alt düzeyde temsil edilen heyetlerle sınırlı bıraktı. Trump görüşmelere gelmedi, Zelenski ise “Putin’in peşinden koşamayız” diyerek sert çıktı. Taraflar bugün 10:45’te İstanbul’da bir araya geliyor.

DEVA Partisi’nden istifa etmişti: Seda Kaya Ösen CHP’ye katılıyor

DEVA Partisi’nden istifa eden İzmir Milletvekili Seda Kaya Ösen’in, Cumhuriyet Halk Partisi’ne katılacağı bildirildi.

Son Dakika… PKK’nın feshi kararının ardından MSB’den ilk açıklama

Son Dakika Haberi… Terör örgütü PKK’nın 12 Mayıs’ta fesih ve silah bırakma açıklamasının ardından Milli Savunma Bakanlığı’ndan (MSB) ilk açıklama geldi.