Özgür Özel’den gönderme: Biz sokakta yürüyemeyenlerden değiliz

CHP Genel Başkanı Özgür Özel İSO Ziyaretinde

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İstanbul Sanayi Odasını (İSO) ziyaret ederek, Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan ve odanın diğer yöneticileriyle bir süre görüştü. Ziyaret sonrasında Özel, partisinin 2007 yılında yazılmış programını yenileme sürecinde önemli adımlar atacaklarını belirtti.

Açıklamasında, Türkiye’nin geleceği üzerine yeni bir yönetim perspektifi oluşturarak, sanayicinin, üreticinin, yatırımcının ve emekçinin haklarını savunmayı amaçladıklarını vurgulayan Özel, ülkenin potansiyellerini birlikte değerlendirerek daha adil bir bölüşüm hedeflediklerini dile getirdi.

Özgür Özel, “Son zamanlarda yaşanan olaylar CHP’yi, Türkiye’yi ve demokrasiyi olumsuz etkileyen bir süreç oluşturdu. Bu süreçte masum insanların bedel ödemesine neden olan ekonomik sorunlarla karşı karşıyayız” dedi.

Ekonomik olarak yaşanan daralmaların ülke genelindeki işletmeleri olumsuz etkilediğine dikkat çeken Özel, Türkiye’deki ihracatın önemine vurgu yaparak, sanayicilerin ve üreticilerin desteklenmesi gerektiğini belirtti.

Özel ayrıca, saldırıların siyasi faaliyetleri engelleyemeyeceğini ifade ederek, CHP’nin her zaman demokrasiyi ve huzuru savunacağını söyledi. İSO Başkanı Erdal Bahçıvan da Özel’e yapılan saldırıyı kınayarak, Türk demokrasisine yapılmış bir zarara işaret etti.

‘Sokakta Yürüyemeyenlerden Değiliz’

Kendisine yönelik saldırı sonrasında güvenlik önlemlerini değerlendiren Özel, aynı ekiple çalıştıklarını ve extra bir güvenlik önlemi alınmadığını belirtti. Siyasi faaliyetlerin devam edeceğini ve halkla iç içe olacaklarını söyleyen Özel, vatandaşların desteklerinin kendileri için önemli olduğunu vurguladı.

‘Saldırı Ziyaretlere Engel Değil’

Özel, Beyoğlu ziyaretleri hakkında yapılan soruya ise, saldırı sonrasında ziyaretlerin plan değişikliğine uğramadığını ifade etti. Siyasi atmosferin her zaman zorluklar içerdiğini belirten Özel, CHP’nin demokrasiye bağlılığını ve huzuru koruma azmini vurguladı.

Özel’in ziyaretleri fiziksel saldırı ile engellenmeye çalışılsa da, siyasi faaliyetlere devam edeceğini ve Türk demokrasisine sahip çıkacağını ifade etti. Oda Başkanı Erdal Bahçıvan da yapılan saldırıyı kınayarak, demokrasiye yapılan her türlü saldırıya karşı olduklarını belirtti.

Related Posts

Rus ordusu ilerleyişini sürdürüyor: Ukrayna’da 2 yerleşim birimi daha Rusya kontrolüne geçti

Rusya Savunma Bakanlığı, Ukrayna’nın Harkiv ve Donetsk bölgelerinde iki yerleşim birimini ele geçirdiklerini bildirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Aşure Günü’nü kutladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sosyal medya hesabından paylaşım yaparak bütün vatandaşların Aşure Günü’nü kutladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Rusya-Azerbaycan gerilimine dair açıklamaları iki ülkenin basınında geniş yer buldu

Rus basını, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, Azerbaycan’ın Rusya ile gerginliği artırmak istemediği yönündeki açıklamasını öne çıkardı.

CHP Bulut’tan Timur Soyakn’ın gözaltına alınmasına tepki: Muhalif hiçbir sese, gerçeklere tahammülleri kalmadı

CHP Bulut’tan Timur Soyakn’ın gözaltına alınmasına tepki: Muhalif hiçbir sese, gerçeklere tahammülleri kalmadı

‘Parayı kaynatınca 3 katına çıkıyor’ deyip sevgilisini 10 milyon TL dolandırdı

Gün geçmiyor ki dolandırıcılar yeni bir yöntemle kurbanlarını avlamasın… Bu kez Avrupa’nın göbeğinde bir dolandırıcı, ‘sevgilisine’ “banknotları özel bir yöntemle çoğaltabildiğini” söyledi ve olanlar oldu…

En düşük emekli maaşı düzenlemesi komisyonda kabul edildi

En düşük emekli maaşının 16 bin 881 TL’ye yükseltilmesini öngören madde, Plan ve Bütçe Komisyonu’nda kabul edildi.