Kütahya’da yangın: 3 ev ve 1 ahır zarar gördü

Hisarcık İlçesindeki Yangında 3 Ev ve 1 Ahır Zarar Gördü

Kütahya’nın Hisarcık ilçesinde meydana gelen yangında 3 ev ile 1 ahır zarar gördü, 3 kişi ise dumandan etkilendi ve hastaneye kaldırıldı.

Anadolu Ajansı’nın aktardığına göre, Kurtdere köyünde meydana gelen olayda, Mehmet Şengül’e ait ahşap evde çıkan yangın, kısa sürede diğer iki eve ve ahıra sıçradı.

Olay yerine gelen itfaiye, sağlık ve jandarma ekipleri, çevredekilerin 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirmesi üzerine müdahalede bulundu.

Köylüler tarafından kurtarılan büyükbaş hayvanlar, yangında zarar gören ahırda bulunuyordu.

Hisarcık Belediyesi, Orman İşletme Müdürlüğü ve Etibor İşletmesi’ne bağlı itfaiye ekipleri, yangını kontrol altına almak için çalışmalarını sürdürdü.

Yangından etkilenen 3 kişi, Hisarcık Devlet Hastanesi’ne 112 Acil Sağlık ekipleri tarafından sevk edildi.

Kaymakam Muhammet Samet Bahar ve Belediye Başkanı Mustafa Demirtaş da olay yerine giderek incelemelerde bulundu.

Yaklaşık 2 saat süren müdahale sonucunda söndürülen yangında bir ev ve ahır kullanılamaz hale gelirken, diğer iki evde de hasar meydana geldi.

(Resim)(ANADOLU AJANSI)

Related Posts

Azerbaycan bayraklı isyan ile gündem olmuşlardı: Yeni Kaledonya’da tarihi uzlaşma

Bir yılı aşkın süredir süren gerginlik, Fransa’nın denizaşırı toprağı Yeni Kaledonya’da nihayet çözüme kavuşuyor. 12 Temmuz’da Bougival’de bir araya gelen bağımsızlık yanlıları ile karşıtları, Manuel Valls’ın da katıldığı toplantıda tarihi bir …

Senegal’de Başbakan ve Cumhurbaşkanı arasında siyasi kriz

Senegal’de Başbakan Ousmane Sonko, Cumhurbaşkanı Bassirou Diomaye Faye’ı ülkede otorite boşluğu oluşturmakla uçladı. Başbakan Sonko, partisi PASTEF’in bir toplantısında, ABD Başkanı Donald Trump’ın 5 Afrika ülkesiyle düzenlediği mini zirve dolayısıyla ülke dışında bulunan Faye’a sert eleştirilerde bulundu.

12 şehirde musluk suyu içmek yasaklandı

Fransa’da musluk suların yasal sınırın üstünde kirlenmesi nedeniyle 12 şehirde içmek valilik kararıyla yasaklandı.

Bakan Fidan: Bölgesel sorunları sahiplenmeli işbirliğini derinleştirmeliyiz

Malezya’da, Türkiye-ASEAN Sektörel Diyalog Ortaklığı Üçlü Toplantısına katılan Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, burada yaptığı konuşmada önemli açıklamalarda bulundu.

Erdoğan’dan Yiğit Bulut için taziye mesajı: ‘Derin bir teessürle öğrendim…’

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yiğit Bulut, 53 yaşında hayatını kaybetti. Bir süredir kanser tedavisi gören Bulut’un durumu son günlerde ağırlaşmıştı. AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan da Bulut için bir taziye mesajı geldi.

Özgürlük dayanışması

Birçok basın yayın organı, dünyada benzeri görülmemiş haksızlığa karşı SÖZCÜ TV’ye
tam destek verdi. Tele 1 ve Yeniçağ, hukuksuz karara tepki olarak “karartma” uyguladı.