İtfaiye personeli tutuklandı, CHP’den tepki geldi: Bakanlık hariç herkes cezalandırılabilir, yangını söndürenler bile…

Bolu Grand Kartal Otel Yangını Soruşturması: Belediye Başkan Yardımcısı ve İtfaiye Müdürü Tutuklandı

Bolu Grand Kartal Otel’de meydana gelen ve 78 kişinin hayatını kaybettiği yangınla ilgili yürütülen soruşturma kapsamında Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Sedat Gülener, İtfaiye Müdür Vekili Kenan Coşkun ve imza yetkisi bulunan itfaiye personeli İrfan Acar tutuklandı. CHP’den gelen tepkiler ise gecikmedi.

CHP Adalet Bakanlığından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Gökçe Gökçen, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda tutuklama kararına ilişkin haber metnini ekleyerek, “Denetimle görevli bakanlık hariç herkes cezalandırılabilir, hatta yangını söndürenler bile!” değerlendirmesinde bulundu.

CHP Grup Başkanvekili Murat Emir de konuya ilişkin yaptığı açıklamada, “İşte AKP’nin ‘kurduğum kirli düzene dokunmayın’ adlı işini doğru yapan insanları cezalandırdığı adalet anlayışı!” şeklinde ifadeler kullandı.

(ANKA HABER AJANSI)

Related Posts

İsrail’den, Gazze Şeridi’ndeki Han Yunus’ta yeni saldırı ve sürgün tehdidi

İsrail ordusu, Gazze Şeridi’nin güneyindeki Han Yunus’un bazı bölgelerinde yaşayan Filistinliler için yeni “sürgün emri” yayımladı.

CHP’li Ali Mahir Başarır’dan doğal gaz tepkisi! Milletle kafa mı buluyorsunuz?

CHP’li Ali Mahir Başarır doğal gaza yapılan zamla ilgili TBMM Genel Kurulu’ndan konuşma yaptı. Başarır, “Bu kadar tüketim maddesine zam yapılırken emekliye, işçiye, asgari ücretliye ne yapacaksınız merak ediyorum. Cumhurbaşkanı her doğal gaz müjdesi verdikten sonra, her keşiften sonra, ‘milyarlarca metreküp doğal gaz bulduk’ dedikten sonra böyle bir zam geliyor. Ben merak ediyorum doğal gaz mı buluyorsunuz, milletle mi kafa buluyorsunuz” dedi.

Erdoğan’dan ‘CHP kurultayı’ açıklaması: ‘Şeriatın kestiği parmak…’

AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan partisinin il başkanlarına seslendiği konuşmasında teşkilatlara “Bu yaz mevsimi mevsimlerden bir mevsim olmayacak. Çok çalışacağız, kapı kapı dolaşacağız” dedi. Erdoğan, CHP kurultayı için ise “Davanın tüm tarafları CHP’lilerden oluşuyor. Bu kavga güreşinin, bu bilek güreşinin hiçbir yerinde yokuz” iddiasında bulundu.

Zafer Partisi’nden ‘Saraçhane’ yasağı!

Zafer Partisi, CHP’nin bugün İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun tutuklanmasının 100. günü nedeniyle Saraçhane’de düzenleyeceği mitinge katılmama kararı aldı.

ABD’den İsrail’e 510 milyon dolarlık dev destek!

ABD Savunma Güvenlik İş Birliği Ajansı (DSCA) tarafından İsrail’e 510 milyon dolarlık mühimmat güdüm paketi ve ilgili destek ekipmanlarının satışının onayına ilişkin yazılı açıklama yapıldı. Açıklamada, DSCA’nın onayı ABD Kongre’sine ilettiği …

CHP’li Bakan’dan şafak operasyonuna tepki

Aralarında eski İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ve CH İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu’nun da olduğu çok sayıda kişi hakkında gözaltı kararı verildi. Bakan, “Kaçma şüphesi yok. Bu insanların adresleri belli, her gün halkın önünde olan kişiler. İfadeye çağrılsalardı elbette giderlerdi.” değerlendirmesini yaptı.