Edirne’de Köpek Yavruları Çöp Konteynerine Atıldı

Edirne’de Sokak Hayvanları Barınağı’nda Tedavi Gören Sevimli Köpek Yavruları

Edirne Belediyesi Sokak Hayvanları Barınağı’nda, bir görevlinin çöp konteynerine poşetle bıraktığı 4 küçük köpek yavrusu, duyarlı hayvanseverler sayesinde kurtarıldı ve veterinere götürüldü.

Barınağı ziyaret eden bazı hayvanseverler, çöp konteynerini kontrol ederken poşetin içinde canlı köpek yavrularını fark etti ve hemen harekete geçtiler.

Poşetten çıkarılan sevimli yavrulara, barınak görevlileri tarafından mama ve su verildi. Bu duygusal anlar cep telefonlarıyla kaydedilerek sosyal medya platformlarında paylaşıldı.

Olayın barınaktaki bir personel tarafından gerçekleştirildiğini öğrenilirken, Belediye Başkanı Filiz Gencan Akın ve Belediye Başkan Yardımcısı Ertuğrul Tanrıkulu, barınağı ziyaret ederek detaylı bir inceleme yaptılar.

Akın ve Tanrıkulu, hayvansever derneklerinin temsilcileriyle bir araya gelip taleplerini dinledi ve gerekli adımları atmaya söz verdiler.

Olayla ilgili belediye tarafından soruşturma başlatılırken, ilgili personel hakkında da gereken işlem yapıldı ve görevden alındı.

Küçük köpek yavruları ise, 22 Dost Eli Derneği tarafından tedavi edilmeleri için hemen veterinere götürüldü. Onların sağlığına kavuşmaları için her türlü çaba sarf edilecek.

Related Posts

Erdoğan’dan ‘CHP kurultayı’ açıklaması: ‘Şeriatın kestiği parmak…’

AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan partisinin il başkanlarına seslendiği konuşmasında teşkilatlara “Bu yaz mevsimi mevsimlerden bir mevsim olmayacak. Çok çalışacağız, kapı kapı dolaşacağız” dedi. Erdoğan, CHP kurultayı için ise “Davanın tüm tarafları CHP’lilerden oluşuyor. Bu kavga güreşinin, bu bilek güreşinin hiçbir yerinde yokuz” iddiasında bulundu.

Zafer Partisi’nden ‘Saraçhane’ yasağı!

Zafer Partisi, CHP’nin bugün İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun tutuklanmasının 100. günü nedeniyle Saraçhane’de düzenleyeceği mitinge katılmama kararı aldı.

ABD’den İsrail’e 510 milyon dolarlık dev destek!

ABD Savunma Güvenlik İş Birliği Ajansı (DSCA) tarafından İsrail’e 510 milyon dolarlık mühimmat güdüm paketi ve ilgili destek ekipmanlarının satışının onayına ilişkin yazılı açıklama yapıldı. Açıklamada, DSCA’nın onayı ABD Kongre’sine ilettiği …

CHP’li Bakan’dan şafak operasyonuna tepki

Aralarında eski İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ve CH İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu’nun da olduğu çok sayıda kişi hakkında gözaltı kararı verildi. Bakan, “Kaçma şüphesi yok. Bu insanların adresleri belli, her gün halkın önünde olan kişiler. İfadeye çağrılsalardı elbette giderlerdi.” değerlendirmesini yaptı.

Baykar, İtalyan havacılık devi Piaggio Aerospace’i satın aldı

Baykar’ın, 140 yıllık İtalyan havacılık devi Piaggio Aerospace’i satın alma süreci tamamlandı.

Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy, Alman Bakan Wadephul ile görüştü

Almanya Dışişleri Bakanı Johann Wadephul, göreve geldikten sonra Ukrayna’ya gerçekleştirdiği ilk ziyarette, Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy ile görüşerek, yeni IRIS-T hava savunma sistemlerinin tedarik potansiyelini ve ortak silah üretimini ele aldı.