Bursa’da Fabrikada Yangın: Hasar Görüntülendi

Bursa’daki Fabrikadaki Yangın Sonrası Hasar Görüntülendi

Bursa’da dün gece çıkan yangın sonrası fabrikadaki hasar gözler önüne serildi. Nilüfer ilçesi Tahtalı Mahallesi’nde bulunan ve ses sistemleri üzerine imalat yapan fabrikada meydana gelen yangında çatı ve dış cephe zarar gördü. İşçiler, yangını fark ederek hemen müdahale etti ve durumu yetkililere bildirdi.

Olayın ardından bölgeye itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Alevler kısa sürede tüm binayı sardı ancak polis ve itfaiyenin ortak çalışması sonucunda yangın kontrol altına alındı. Soğutma çalışmaları ise sabaha kadar devam etti.

Yangın sonrası fabrikada çıkan hasarlar, günün aydınlığında detaylı bir şekilde belgelenirken, Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı da olayın neden kaynaklandığını belirlemek üzere soruşturma başlattı.

Related Posts

CHP’li Karasu: Ankara Hızlı Tren Garı’nın yolcu garantisi için Cengiz-Limak-Kolin’e 2,7 milyar lira ödendi

Karasu, TCDD’nin 2024 yılında 36 milyar 595 milyon lira zarar ettiğini açıkladı, konuyu Meclis gündemine taşıdı

Bedelli askerlik yapmak isteyenler dikkat: Ödenecek tutar değişiyor

Memur maaşlarına gelecek zamla birlikte bedelli askerlik ücreti de artacak. Temmuz ayında açıklanacak enflasyon verisine kadar başvuru yapanlar farkı ödememiş olacak.

TCMB son anketi yayımladı! İşte dolar ve enflasyon beklentisi

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Piyasa Katılımcıları Anketi’ne göre, Tüketici Fiyat Endeksi’nde (TÜFE) yıl sonu artış beklentisi yüzde 30,35’ten 29,86’ya geriledi.

1 yılda 500 milyon TL Red tasarrufu geldi

Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Şahin, Vodafone Red müşterilerinin son 1 yılda 500 milyon TL’yi aşkın ayrıcalıktan yararlandığını açıkladı.

Bayraktar AKINCI’dan ÇAKIR füzesiyle tam isabetli otonom atış

Baykar tarafından geliştirilen Bayraktar AKINCI Taarruzi İnsansız Hava Aracı (TİHA), Roketsan üretimi ÇAKIR seyir füzesiyle gerçekleştirdiği alçak irtifa seyir ve otonom hedef tanıma atış testini başarıyla tamamladı.

Orta Doğu gerilimi New York borsasını vurdu: Petrol ve altın yükselişte! (13 Haziran 2025)

Açılışta Dow Jones endeksi, yüzde 0,9 azalarak 42.579,48 puana indi. S&P 500 endeksi yüzde 0,74 azalışla 6.000,56 puana ve Nasdaq endeksi yüzde 1,08 kayıpla 19,450,93 puana geriledi. İsrail’in İran’a yönelik saldırısı yatırımcıların risk iştahını …