‘Dur’ ihtarından kaçan alkollü sürücüye dudak uçuklatan ceza

İnegöl İlçe Emniyet Müdürlüğü’nden Güven ve Huzur Operasyonu!

İnegöl İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, merkeze bağlı 10 farklı noktada gerçekleştirdikleri ‘Güven ve Huzur’ uygulaması ile önemli bir operasyona imza attı. Toplam 150 polis memurunun görev aldığı operasyonda, 430 araç detaylı bir şekilde kontrol edilirken, 520 kişinin de Genel Bilgi Taraması (GBT) yapıldı. Trafik açısından eksiklikleri bulunan 32 araç sürücüsüne ise toplamda 125 bin lira ceza kesildi.

‘DUR’ İhtarına Uymayan Alkollü Sürücü Kısa Süren Takipten Sonra Yakalandı!

Operasyon esnasında 06 DOJ 04 plakalı aracın sürücüsü, polis ekiplerinin ‘dur’ ihtarına uymayarak kaçmaya çalıştı. Kısa süren bir kovalamacanın ardından aracın önü kesilerek sürücü durduruldu. Yapılan kontrolde sürücü Süleyman Y.’nin 0.70 promil alkollü olduğu belirlendi. Alkollü araç kullanmak, makas atmak ve araç muayenesini yaptırmamak gibi suçlardan dolayı sürücüye toplamda 25 bin 389 lira para cezası uygulandı.

Ekiplerin gerçekleştirdiği ‘Güven ve Huzur’ operasyonu, dronelar aracılığıyla havadan da görüntülendi, böylelikle operasyon kapsamlı bir şekilde takip edildi.

Related Posts

Zeydan Karalar’ın ifadesi ortaya çıktı: ‘4 gün boyunca sağlıksız koşullarda gözaltında tutulmam hukuka ve vicdana uygun değil!’

CHP’li belediyelere 5 Temmuz Cumartesi sabahı gerçekleştirilen son operasyonda gözaltına alınan ve aralarında Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ile Adıyaman Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere’nin de bulunduğu 13 ismin savcılık sorguları devam ediyor. Savcılık sorgusu biten Zeydan Karalar’ın ifadesi ortaya çıktı. Karalar’ın “4 gün boyunca sağlıksız koşullarda gözaltında tutulmam hukuka ve vicdana uygun değildir. Bu operasyonun siyasi bir operasyon olduğunu düşünüyorum. Suçlamaları kabul etmiyorum. Serbest bırakılmayı talep ediyorum” dediği öğrenildi.

Ümit Özdağ ‘MİT’ davasında beraat etti

Son dakika haberi… Ankara 26’ncı Ağır Ceza Mahkemesi’nde, Libya’da şehit düşen MİT mensuplarını ifşa ettiği suçlamasıyla yargılanan Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, suçun yasal unsurları oluşmadığı gerekçesiyle beraat etti.

İsmailağa’nın açılışına AKP’liler akın etti! Soylu o isimle yan yana oturup kime mesaj verdi?

Trabzon’un Of ilçesinde, İsmailağa Cemaati’nin düzenlediği dergah açılışına, AKP’li siyasetçiler akın etti. Uzun süredir sessizliğini koruyan eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da safların en önlerinde yer aldı. Cübbeli Ahmet Hoca’yla “şeyhlik” rekabetinde olduğu bilinen Salih Topçu ile yan yana oturan Soylu’nun ne mesaj vermek istediği merak konusu oldu.

Avrupa Parlementosu Üyesi’nden Özgür Özel’e destek: Türkiye’deki tüm demokratik güçlerin yanındayız

Avrupa Parlementosu Üyesi’nden Özgür Özel’e destek: Türkiye’deki tüm demokratik güçlerin yanındayız

Çin’den BRICS ülkelerine dayanışma çağrısı

Çin Başbakanı Li Çiang, BRICS ülkelerine bağımsızlık ve öz güveni koruyarak kalkınma ve ekonomik büyümeye odaklanmaları ve küresel yönetişim reformunu ilerletmeleri çağrısı yaptı. Li, “tek taraflılığın ve korumacılığın yükselişte olduğu giderek çalkantılı bir dünyada BRICS ülkelerinin dayanışmayı ve koordinasyonu artırmaları” gerektiğini kaydetti.

Rus ordusu ilerleyişini sürdürüyor: Ukrayna’da 2 yerleşim birimi daha Rusya kontrolüne geçti

Rusya Savunma Bakanlığı, Ukrayna’nın Harkiv ve Donetsk bölgelerinde iki yerleşim birimini ele geçirdiklerini bildirdi.