Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Bursa’da gençlerle buluştu

Bursa’da Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Öğrencilerle Buluştu

BURSA (İGFA) – Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Dr. Enes Eminoğlu, Bursa’da Şehit Aykut Yurtsever Anadolu Lisesi öğrencileriyle “Gençlerle Söyleşi” programı çerçevesinde bir araya geldi. Programa Dr. Enes Eminoğlu’nun yanı sıra İl Millî Eğitim Müdürü Dr. Ahmet Alireisoğlu, il ve ilçe millî eğitim müdürlüğü yöneticileri ile öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Dr. Enes Eminoğlu, programda yaptığı konuşmada gençlerle bir arada olmanın ve onların enerjisine katılmanın keyifli olduğunu belirterek Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından sunulan fırsatlar hakkında bilgi verdi. Ücretsiz kamp ve etkinliklere Türkiye genelinden gençlerin katılabileceğini vurgulayan Eminoğlu, gençlerin yaşam becerilerini geliştirmelerine yardımcı olacaklarını söyledi.

Eminoğlu ayrıca, Bursa’da bulunan 6 gençlik merkezinde teknolojiye yönelik etkinliklerin düzenlendiğini ve gençlerin bilim ve teknolojiyi keşfetmeleri için fırsatlar sunduğunu belirtti. İletişim becerileri, kendine güven ve doğru ilişkilerin başarıyı getiren faktörler olduğunu ifade ederek gençleri her alanda gelişmeye teşvik etti.

Bursa İl Millî Eğitim Müdürü Dr. Ahmet Alireisoğlu ise gençlerin başarılı olabilmesi için güven, inanç ve azmin önemli olduğunu vurgulayarak öğrencilere biyografi okumayı önerdi. Spor organizasyonları konusunda Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile işbirliği halinde olduklarını ve gençlere daha fazla imkan sunmak için yeni projeler geliştirdiklerini belirtti.

Programın sonunda yapılan çekilişle 10 öğrenciye gençlik kampı, 10 öğrenciye ise Bursaspor maç bileti hediye edildi.

Related Posts

Tarihi rapor şok etkisi yarattı: İngiliz sömürgeciliği soykırım olarak tanındı

Avustralya, Victoria eyaletinde kurulan Yoorrook Adalet Komisyonu, İngiliz sömürgeciliğinin eyalet yerli halkı üzerindeki etkilerini dört yıl boyunca süren titiz bir çalışmayla inceledi. 2021’de kurulan ve Avustralya’nın ilk resmi “hakikat arayışı …

Devlet hastanesinde mide bulandıran olay: Engelli kadına cinsel istismar

Erzurum Karaçoban Devlet Hastanesi’nde zihinsel engelli bir kadın, muayene için gittiği doktor tarafından hem hastanede hem de evinde cinsel istismara uğradı.

Elazığ’da hayvan borsası şap hastalığı nedeniyle kapatıldı

Elazığ Valiliği, Kurban Bayramı sonrası artan şap hastalığı nedeniyle Hayvan Borsası’nın 1 Temmuz itibarıyla geçici olarak kapatıldığını duyurdu.

İsrail’den, Gazze Şeridi’ndeki Han Yunus’ta yeni saldırı ve sürgün tehdidi

İsrail ordusu, Gazze Şeridi’nin güneyindeki Han Yunus’un bazı bölgelerinde yaşayan Filistinliler için yeni “sürgün emri” yayımladı.

CHP’li Ali Mahir Başarır’dan doğal gaz tepkisi! Milletle kafa mı buluyorsunuz?

CHP’li Ali Mahir Başarır doğal gaza yapılan zamla ilgili TBMM Genel Kurulu’ndan konuşma yaptı. Başarır, “Bu kadar tüketim maddesine zam yapılırken emekliye, işçiye, asgari ücretliye ne yapacaksınız merak ediyorum. Cumhurbaşkanı her doğal gaz müjdesi verdikten sonra, her keşiften sonra, ‘milyarlarca metreküp doğal gaz bulduk’ dedikten sonra böyle bir zam geliyor. Ben merak ediyorum doğal gaz mı buluyorsunuz, milletle mi kafa buluyorsunuz” dedi.

Erdoğan’dan ‘CHP kurultayı’ açıklaması: ‘Şeriatın kestiği parmak…’

AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan partisinin il başkanlarına seslendiği konuşmasında teşkilatlara “Bu yaz mevsimi mevsimlerden bir mevsim olmayacak. Çok çalışacağız, kapı kapı dolaşacağız” dedi. Erdoğan, CHP kurultayı için ise “Davanın tüm tarafları CHP’lilerden oluşuyor. Bu kavga güreşinin, bu bilek güreşinin hiçbir yerinde yokuz” iddiasında bulundu.