Aydın’da uyuşturucu operasyonu: 3 gözaltı

Aydın’da Jandarma Ekipleri Uyuşturucu Operasyonu Gerçekleştirdi

Aydın jandarma ekipleri, uyuşturucu madde kullanımı ve ticaretinin önlenmesine yönelik çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Köşk İlçe Jandarma Komutanlığı, Yavuzköy Mahallesi Kanalkenarı Mevkiinde E.K., H.H.T., H.S. isimli şüphelilerin üzerinde gerçekleştirdiği operasyonda bir miktar metamfetam ve bir adet uyuşturucu kullanma aparatı ele geçirdi.

Şüpheli şahıslar gözaltına alındı ve sağlık kurumunda yapılan testlerde uyuşturucu madde kullandıkları belirlendi.

Şüpheliler hakkında adli süreç devam ediyor.

Related Posts

Samsun’da akaryakıt istasyonunun üstüne kaya düştü

Samsun’da meydana gelen heyelanda bir akaryakıt istasyonunun üzerine kaya düştü. Faciada, 1 kişi yaralanırken toprak altında kalanların olduğu bildirildi.

Grönland Başbakanı Nielsen: Asla satın alınacak bir “mülk parçası” olmayacağız

Grönland Başbakanı Nielsen, adanın asla satın alınacak bir “mülk parçası” olmayacağını söyledi.

Afyonkarahisar’da muayene için gittiği hastaneden televizyon çaldı

Afyonkarahisar’da muayene için gittiği hastanenin bekleme salonundaki televizyonu çalan şüpheli tutuklandı.

Meclis’te yeni haftanın programı: 112 düzenlemesi görüşülecek

Meclis yeni haftadaki çalışmalarına salı günü başlayacak. Genel Kurul’da 112 Acil Çağrı Merkezi’ni gereksiz meşgul edenlere yönelik cezayı artıran düzenleme ele alınacak.

Denizde korku dolu anlar: Tekne bir anda alabora oldu

Antalya’da denizde bir tekne alabora oldu. Teknedeki 4 kişi, sahil güvenlik ekiplerince kurtarıldı.

Emine Erdoğan “Saklı Kalanlar” sergisinin açılışını yaptı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, Kahramanmaraş’ta saklı kalmış bir bohçanın içinden çıkan 40 el yazması kitabın izlenime sunulduğu ve restorasyon sürecinde yerli el yapımı kağıtların kullanılmasıyla Türkiye’de bir ilke imza atılan ”Saklı Kalanlar” sergisinin açılışını yaptı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir