Sosyal medyadan terör propagandasına 6 gözaltı

İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı koordinasyonunda PKK/KCK-YPG/PYD’ye Üye Olan 6 Şüpheli Yakalandı

İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında, PKK/KCK-YPG/PYD silahlı terör örgütüne üye oldukları ve propaganda yaptıkları belirlenen 6 şüpheli, jandarma ekipleri tarafından tespit edildi.

İzmir İl Jandarma Komutanlığı Terörle Mücadele (TEM) ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri, şüphelilerin yakalanması için bu sabah erken saatlerde operasyon düzenledi.

Gerçekleştirilen operasyonlarda, 4 şüpheli gözaltına alınırken, kaçan 2 şüphelinin yakalanması için çalışmaların devam ettiği belirtildi.

Gözaltına alınan şüphelilerin işlemlerinin devam ettiği öğrenildi.

Related Posts

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yeni Zelanda Başbakanı Luxon’u kabul etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yeni Zelanda Başbakanı Christopher Luxon’u İstanbul’daki Cumhurbaşkanlığı Dolmabahçe Ofisi’nde kabul etti. Görüşmede, bölgesel ve küresel konuları ele alındı.

Belediye, Andy Warhol’un eserini “yanlışlıkla” çöpe atmış

Hollanda’daki Maashorst Belediyesi, aralarında Kraliçe Beatrix’in tasvir edildiği bir eserin de olduğu 46 sanat eserinin kazara atıldığını açıkladı.

Antik uygarlığa ışık tutacak: 5 bin yıllık soylu kadın mezarı bulundu!

Güney Amerika ülkesi Peru’da arkeologlar beş bin yıllık bir mezar keşfetti. Soylu bir kadına ait olan kalıntıların son derece iyi korunduğunu söyleyen arkeologlar, keşfin Amerika kıtasının en eski medeniyetine ışık tutacağını söylüyor.

Kraliyet pitonu ele geçirildi

Sakarya’nın Serdivan ilçesinde bir iş yerinde kraliyet pitonu ele geçirildi. İş yeri sahibine ceza kesildi.

İBB tarih ve saat verdi: İstanbul’da hava aniden değişecek

İstanbul’da hava sıcaklığında ani düşüş yaşanacak. Hava sıcaklığının düşmesiyle birlikte, pazar günü akşam saatlerinde fırtına başlayacak. İstanbul Büyükşehir Belediyesi, saatte 70 kilometre hızla esmesi beklenen rüzgara karşı, İstanbulluları uyardı.

İstanbul’da deprem toplantısı yapıldı

İstanbul’da meydana gelen 6,2 büyüklüğündeki deprem sonrası Silivri ve Büyükçekmece ilçe afet koordinasyon merkezlerinde toplantı düzenlendi. Toplantıya, İstanbul Valisi Davut Gül de katıldı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir