Kayseri’de 340 Gram Uyuşturucu Ele Geçirildi

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yapılan çalışmalarda 340 gram uyuşturucu madde ele geçirilirken 2 kişi yakalandı.

Edinilen bilgiye göre Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekiplerince şehir dışından Kayseri’ye uyuşturucu madde getireceği ihbarı alınan şahıslara yönelik operasyon gerçekleştirildi. Operasyon neticesinde; M.K. (34) ve H.E. (37) yakalanarak gözaltına alındı. Şüphelilerin üzerinde yapılan aramalarda ise bel kısımlarında sarılı halde 340 gram uyuşturucu madde ele geçirildi. ‘Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak’ suçundan çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü’nce yapılan açıklamada; “Halkımızın huzurunu bozmaya çalışanlar ile mücadelemiz aralıksız ve kararlı bir şekilde devam edecektir” denildi. – KAYSERİ

Related Posts

Kayseri’deki baba katili tutuklandı

Kayseri’de miras meselesi nedeniyle çıktığı iddia edilen kavgada babası Mahmut Reyhan’ı (83) öldüren Ertuğrul Reyhan (58) tutuklandı.

ABD’li Senatör Sanders: “Gazze’de yaşananlar insan yapımı bir kabus”

ABD’li Senatör Sanders: “Gazze’de yaşananlar insan yapımı bir kabus”

ABD’nin 28 büyük şehri batıyor

ABD’de yapılan yeni bir uydu radar araştırması, ülkenin en kalabalık 28 kentinde yer seviyesinin önemli ölçüde düştüğünü ortaya koydu.

Bill Gates, servetinin yüzde 99’unu bağışlıyor!

ABD’de Microsoft’un kurucu ortağı milyarder iş insanı Bill Gates, kişisel servetinin yüzde 99’unu sağlık ve eğitim alanında çalışmalar yürüten Gates Vakfı’na bağışlayacağını açıkladı. Gates, Associated Press’e (AP) verdiği röportajda, Gates Vakfı’na …

Trump, Washington Savcılığı’na TV sunucusunu atadı

ABD Başkanı Donald Trump, Washington DC’deki Savcılık Ofisinin başına getirmeyi planladığı Ed Martin’in yerine, Fox News sunucusu Jeanine Pirro’nun geçici olarak atanacağını açıkladı.

3 İranlı çantalarında 8 kilo uyuşturucuyla yakalandı

Çantalarında 8 kilo 150 gram uyuşturucu ele geçirilen 3 İranlı gözaltına alındı