Bandırma’da Yangın: 1 Ölü, 1 Yaralı

Bandırma’da Dumandan Etkilenen Kişi Yaşamını Yitirdi

Bandırma ilçesinde bulunan bir binada meydana gelen yangında dumandan etkilenen bir kişi hayatını kaybetti.

Olay, 17 Eylül Mahallesi Çiftçiler Sokak’ta bulunan bir apartmanın 4. katında meydana geldi ve henüz nedeni bilinmiyor.

Yangın ihbarı üzerine hızla olay yerine ulaşan itfaiye ekipleri, yangına 2 araç ve 6 personel ile müdahale etti.

Yangın sırasında aynı apartmanda yaşayan 58 yaşındaki Cengiz Arı, dumandan etkilendi ve acil olarak Bandırma Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Ne yazık ki, tüm müdahalelere rağmen Arı hayatını kaybetti.

Yangına müdahale eden itfaiye eri Hüsnü Bozdağ ise yangın sırasında 3. kattan düşerek yaralandı ve hemen hastaneye kaldırıldı. Olayın ardından tedavi altına alınan Bozdağ’ın durumu ise stabil.

Yangının çıkış nedeni hakkında yapılan inceleme ise halen devam etmekte. Herhangi bir gelişme olduğunda detaylar paylaşılacak.

Related Posts

Azerbaycan bayraklı isyan ile gündem olmuşlardı: Yeni Kaledonya’da tarihi uzlaşma

Bir yılı aşkın süredir süren gerginlik, Fransa’nın denizaşırı toprağı Yeni Kaledonya’da nihayet çözüme kavuşuyor. 12 Temmuz’da Bougival’de bir araya gelen bağımsızlık yanlıları ile karşıtları, Manuel Valls’ın da katıldığı toplantıda tarihi bir …

Senegal’de Başbakan ve Cumhurbaşkanı arasında siyasi kriz

Senegal’de Başbakan Ousmane Sonko, Cumhurbaşkanı Bassirou Diomaye Faye’ı ülkede otorite boşluğu oluşturmakla uçladı. Başbakan Sonko, partisi PASTEF’in bir toplantısında, ABD Başkanı Donald Trump’ın 5 Afrika ülkesiyle düzenlediği mini zirve dolayısıyla ülke dışında bulunan Faye’a sert eleştirilerde bulundu.

12 şehirde musluk suyu içmek yasaklandı

Fransa’da musluk suların yasal sınırın üstünde kirlenmesi nedeniyle 12 şehirde içmek valilik kararıyla yasaklandı.

Bakan Fidan: Bölgesel sorunları sahiplenmeli işbirliğini derinleştirmeliyiz

Malezya’da, Türkiye-ASEAN Sektörel Diyalog Ortaklığı Üçlü Toplantısına katılan Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, burada yaptığı konuşmada önemli açıklamalarda bulundu.

Erdoğan’dan Yiğit Bulut için taziye mesajı: ‘Derin bir teessürle öğrendim…’

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yiğit Bulut, 53 yaşında hayatını kaybetti. Bir süredir kanser tedavisi gören Bulut’un durumu son günlerde ağırlaşmıştı. AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan da Bulut için bir taziye mesajı geldi.

Özgürlük dayanışması

Birçok basın yayın organı, dünyada benzeri görülmemiş haksızlığa karşı SÖZCÜ TV’ye
tam destek verdi. Tele 1 ve Yeniçağ, hukuksuz karara tepki olarak “karartma” uyguladı.