Balıkçı teknesi kayalıklara çarptı

Adana’da Ahşap Tekne Yumurtalık Limanı’nda Kaya ile Çarpıştı

Adana’nın Yumurtalık Limanı’nda, Oğuz K.’ye ait bir ahşap tekne kayalıklara çarptı ve su almaya başladı.

Oluşan çarpma sonucunda, tekne kaptanı ve içinde bulunan balıkçılar diğer balıkçılar tarafından kurtarıldı.

Olayın ihbar edilmesiyle birlikte, batmaya başlayan teknenin bir kısmı olay yerine gelen ekipler tarafından kurtarıldı.

Related Posts

Ankara’da FETÖ operasyonu: 6 gözaltı kararı

FETÖ/PDY’nin güncel finans yapılanması içerisinde yer aldığı belirtilen 6 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi.

Tutuklu eski Sarıyer Belediye Başkanı Genç’in sağlık durumu kötüleşiyor: “Ya serbest bırakılacak ya da içeride yavaş yavaş ölecek”

Tutuklu eski Sarıyer Belediye Başkanı Genç’in sağlık durumu kötüleşiyor: “Ya serbest bırakılacak ya da içeride yavaş yavaş ölecek”

Provokatif Yangın Paylaşımlarına Operasyon

13 hesap yöneticisi hakkında işlem başlatıldı, manipülatif içerikler tespit edildi.

Kızıldeniz’in ışıltısı Biyolüminesans Fisheye ile büyüledi

Deniz canlılarının biyolojik ışıması olarak tanımlanan “biyolüminesans”, yeni bilimsel sistem sayesinde Kızıldeniz’de “Fisheye” (balıkgözü) ile kaydedildi.

Şef ‘Yeterince ünlü değilsin’ dedi, takipçileri restoranın sonunu getirdi

San Francisco’da bir restoran şefi, TikTok’ta 15 bin takipçisi bulunan bir içerik üreticisini ücretsiz yemek için yeterince “ünlü” bulmadığını söyleyince hem işini hem de kariyerini kaybetti. Olayın ardından yaşanan tepkiler, sadece şefin değil, çalıştığı restoranın da sonunu getirdi.

Erdoğan’dan Özel’e ‘Ankara merkezli siyaset’ ve ‘terörsüz Türkiye’ çağrısı: Geçmiş günahlarına kefaret olabilecek bulunmaz bir fırsat!

Erdoğan’dan Özel’e ‘Ankara merkezli siyaset’ ve ‘terörsüz Türkiye’ çağrısı: Geçmiş günahlarına kefaret olabilecek bulunmaz bir fırsat!