Yahya Kemal Beyatlı Ortaokulu’nda Mezuniyet Töreninde Şampanya Patlatma Krizi

Bornova Yahya Kemal Beyatlı Ortaokulu’nda 10 Eğitimci Görevden Uzaklaştırıldı

İzmir Bornova Yahya Kemal Beyatlı Ortaokulu’nda geçen yıl düzenlenen mezuniyet töreninde şampanya patlatıldığı anlara dair sosyal medyada paylaşılan görüntüler üzerine 6’sı öğretmen ve 4’ü okul idarecisi olmak üzere toplam 10 eğitimci görevden uzaklaştırıldı.

Mezuniyet töreninde okul bahçesinde ve içeride kutlama yapan öğretmenlerin görüntüleri sosyal medyada eleştirilere neden oldu. İl Milli Eğitim Müdürlüğü olayla ilgili soruşturma başlattı ve 6 öğretmen ile 4 idareci görevden uzaklaştırıldı.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı açıklamada, “Bornova ilçesi Yahya Kemal Beyatlı Ortaokulu’nda gerçekleşen olay sonrası okul idaresi ve görüntülerde yer alan öğretmenler hakkında görevden uzaklaştırma tedbiri uygulanmıştır” ifadelerine yer verildi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Tuzla Escort
Kartal Escort
Pendik Escort
Gebze Escort
Ümraniye Escort
İstanbul escort